Dynor till utemöbler

Du vaknar kallsvettig mitt i natten. Du inser att du glömt kvar dynorna på dina utemöbler och att första snön har landat och att de är frusna som frysmatskartonger och att de aldrig kommer bli som nya igen. Din livspartner försöker lugna dig, det är bara dynor för utemöbler, men de förstår inte. Ingen förstår. Bara du förstår.

Du spenderade femton timmar spridda över fem arbetsdagar med att noga jämföra pris, form och design på alla dynor på Olson Möbler för att hitta de perfekta dynorna. Detta är ditt livsverk. Du velade mellan positionsdynorsittdynorryggdynor och specialdynor. Mellan Borneo sittdynor och Fiji sittdynor. Grå, blå, röda, antracit.

Du bestämde dig för en Evita specialdyna. Det var ni två för alltid nu. Ett samförstånd och ett liv för alltid förändrat, för alltid tillsammans. Två blev en som blev två igen. Drömmen är död.

Jag vaknar på morgonen. Jag är en finurlig prick och inser att eftersom jag köpt dynan på Olson (som vi coola säger) så håller den trots en ”frostnatt” bara jag tinar upp den och låter den torka upp ordentligt innan jag stoppar undan den för vinterförvaring. Har man glömt sina dynor ute i några veckor kan man alltid beställa nya, livet är kort.

Tack för att du valt att prenumerera!
ico-collapse
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top