Vilken hammock 2020?

Du vet hur det är. Du kommer hem efter en lång dag på jobbet, du häller upp ett glas rött (spanskt, nyproducerat, torrt) och börjar scrolla igenom instagram. Där ser du dem. Glada, fnittriga på en paradisö i Indiska Oceanen. Dom sitter i varsin hammock, en varsin bok i handen och omfamnar varandra i tanken. Du hatar dem, de vet inte hur det är att försörja sin familj och att jobba varje vardag utan solsemester. 

Sen händer det, som en blixt från klar sky. Som ett tramp i ett väghål som du inte ser. Olson Möbler har lagt upp en bild på Cave hammock, en hammock som kan ta dig överallt bara i tankarna, möjligheterna är oändliga. En gång satt jag i en hammock och upplevde två årstider på en timme. Allt kan verkligen hända i en hammock år 2020.

Skulle en orkan komma så kan du även köpa hammockskydd från Olson Möbler. Förvisso kanske det inte hjälper när orkanvindar kommer och välter allt annat runt omkring, men skyddet ser bra ut och består av kraftigt polyester som skyddar mot vatten.

Vips, det är sommar och du sitter i din nya hammock från Olson Möbler. Magin är helt påtaglig som en Harry Potter-film. Du ser dem igen på instagram, de är ur hammocken och tillbaka i vardagen. De klagar på att de inte är kvar i sitt paradis. Du sitter i din hammock. Du fnittrar.

Tack för att du valt att prenumerera!
ico-collapse
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top