ARTWOOD

Hos oss hittar du Artwoods hela möbelsortiment och inredning, både för inomhus och utomhus. Den unika Artwood-stilen ger en härlig New England-känsla med rustika möbler och fina detaljer i härliga naturmaterial såsom rotting, trä, betong, metall och marmor. Som komplement finns stort urval av textiler, lampor och inredning.

Vi har i vår butik en Artwoodavdelning med utvalda möbler och inredningsaccessoarer. Allt för att du ska hitta den där Artwood inspirationen för just ditt hem, både utomhus och inomhus. Utemöbler, soffbord, soffgrupper, stolar, matgrupper, sidobord, hyllor och inredningsdetaljer som kuddar, plädar, lampor, lyktor, mattor och mycket mer. Letar du efter något Artwood hittar du det hos oss. Möblera allt från uteplatsen till det inglasade uterummet till din innemiljö. 

ARTWOOD SHOWROOM

I vår butik i Stockholm-Åkersberga kan du besöka vårt Artwood-showroom. Vi möblerar och inreder efter säsong och uppdaterar vår Artwoodavdelning i butiken varje vår och höst med nyheter ur vår-och höstkollektionen. Inför höst och vintersäsongen lanserar vi Artwood Indoor där vi presenterar ett möbelkoncept för rum att trivas i. Välkommen in och låt dig inspireras av Artwoods gedigna möbler och fina inredningsdetaljer.

ARTWOOD ÅTERFÖRSÄLJARE

Olson möbler är återförsäljare för Artwoods hela sortiment. Besök butiken i Åkersberga, eller handla möbler och inredning från Artwood direkt i vår webbshop.

Handla Artwood direkt på webben 

Besök butiken 

 

Tack för att du valt att prenumerera!
ico-collapse
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top