Prisgaranti

Olson möbler tillämpar prisgaranti på hela sortimentet vid köptillfället (inte efteråt). Prisgarantin innebär att vi undersöker matchning som ni hittar i annan butik på nätet, så att våra priser aldrig är högre än våra konkurrenters för samma produkt med samma villkor. Om du planerar att köpa en vara på olsonmobler.se och hittar samma vara till lägre pris någon annanstans, så ser vi självklart till att justera priset innan köpet avslutas hos oss. Hos oss kan du därmed handla tryggt och säkert utan att någonsin oroa dig för prissättning över marknadspris.


Följande villkor måste uppfyllas för att prisgarantin ska gälla:

  • Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en internetshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt.
  • Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, tyg, färg, material, storlek som du köper hos Olson Möbler.
  •  För att utnyttja Olsons prisgaranti, måste vi erhålla kontrollerbara uppgifter om att varan är tillgänglig och finns att köpa till ett lägre pris, t.ex genom en annons, länk etc.
  • Informationen ska skickas med i antingen ordern för att vi ska kunna justera detta. Samt maila oss på info@olsonmobler.se.

Vi vill värna om er som kunder, och ser självklart att göra allt för att ni ska vara nöjd och se Olson som en självklart val att vända sig till för alla rum i hemmet!

Tack för att du valt att prenumerera!
ico-collapse
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top